Pagina met achtergrond image

Casa Vacanza bemiddelt in de verhuur van appartementen in het centrum van Rome. Wij hebben woningen op unieke locaties, in het bijzonder luxueuze appartementen in de gezellige Romeinse wijk Trastevere.

De op deze website beschreven woningen zijn allemaal persoonlijk door ons bezocht en zorgvuldig geselecteerd. Hierbij is vooral gelet op privacy, locatie, omgeving en het geboden woongenot. Door het relatief kleine en overzichtelijke woningaanbod zijn wij in staat een persoonlijk contact met zowel huurders als verhuurders te onderhouden, wat heeft geleid tot tevreden klanten die nu al jarenlang hun vakantiewoning huren via Casa Vacanza.

Ons belangrijkste kenmerk is de persoonlijke aandacht voor al onze gasten. Hoewel internet en e-mail een belangrijk aspect zijn van de tegenwoordige communicatie, willen wij ook graag telefonisch contact met u blijven onderhouden, zowel in de reserveringsfase als tijdens uw verblijf in een van onze appartementen. Wij zijn altijd bereikbaar voor informatie, hulp en bij eventuele calamiteiten.